Sensorer i den danske vandsektor; Et DWF temamøde i samarbejde med IDA Miljø

Tid: 7. september 2017, kl. 13.00 - 17.00

Sted: Region Syd, Regionshuset, Damhaven 12, Vejle

Tilmelding senest 1. september

DWF og IDA Miljø inviterer herved til et fælles møde om sensorer i vandsektoren. Sensorer integreres i højere og højere grad i vores vandsystemer, og det både i spildevands- og drikkevandssystemerne. Den øgede brug af sensorer giver nye muligheder for i langt højere grad at kunne overvåge både selve infrastrukturen og også kvaliteten af det, der transporteres. Vi er helt sikkert kun lige startet og nye sensorer kommer hele tiden frem, således at vi kan målere mere og mere og derved i langt højere grad kan starte med at integrere den on-line strøm af data i fremtidens adaptive systemer.

Mødet vil give et overblik over den forskning der foregår inden for udvikling af nye sensorer, samt eksempler på, hvor der allerede er integreret og hvor de næste indsats områder ligger.

PROGRAM

 

TILMELDING senest den 1. september 2017

Deltagelse i mødet koster 225 kr for medlemmer af IDA og DWF, 350 kr for ikke-medlemmer og 70 kr for studerende.  Arrangøren forbeholder sig ret til at udstede et ”no-show” gebyr på 500 kr, såfremt afbud ikke sker senest 48 timer før mødets start.